Zwilling - Zwilling Dinner Espressosked 6-pack

-4%

Jämför produkt Zwilling - Zwilling Dinner Espressosked 6-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - Zwilling Dinner Espressosked 6-pack i kategorin Småbestickset här hos oss.

Produktinformation

Espressoskedar ur serien Dinner från Zwilling. De kommer i en snygg presentask i ett set om sex.

De är högkvalitativa och tillverkade av blankpolerat 18/10 rostfritt stål. De passar till espresson, cappucino eller som lite mindre vanliga teskedar till desserter.

Skedarna mäter 11 cm och är stilrena och nätta. Serien Dinner har en rak och tidlös design, en modern klassiker som är mjukt slipad och polerad för att undvika vassa kanter.

Materialet är motståndskraftigt mot både rost och repor, och skedarna kommer hålla sig fina under lång tid. - Rostfritt stål 18/10 - Set om 6 stycken - Presentask ingår .

Se gärna också

Tramontina - Churrasco Grillbestick 8 delar Rostfritt

Vackra grillbestick i rostfritt stål från Tramontina.

Detta set med 8 stycken biffbestick är från det brasilianska varumärket Tramontina, som är världsledande inom grillutrustning. De tillverkar både produkter för själva grillandet och bestick och serveringsartiklar för att njuta av resultatet.

Besticksetet består av fyra knivar och fyra gafflar som är tillverkat av mycket slitstarkt rostfritt stål (18/10) och har släta, eleganta och glänsande linjer.

De läckra gafflarna har polerade, snyggt formade rundade kanter för mer bekväm användning och knivarna har sågtandad egg som är helt härdad, vilket gör att knivarna håller både håller skärpan längre och har en större motståndskraft mot rost.

Besticken kan diskas i maskin så de passar lika bra att använda till vardags som till fest!

De elegant formade knivarna är 24 cm långa och 2 cm breda och gafflarna som är lika underbara att titta på som att äta med är 20 cm långa och har en bredd på 2,5 cm.

Tillverkaren Tramontina är som sagt ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och är idag världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!

Läs mer