Xiaomi Dreame V9 Pro Cordless Sladdlösa Dammsugare - Vit


Beställ Xiaomi Dreame V9 Pro Cordless Sladdlösa Dammsugare - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Xiaomi Dreame V9 Pro Cordless Sladdlösa Dammsugare - Vit inom kategorin Sladdlös dammsugare.

Produktinformation

Med en handhållen kan hantera annat än en snabb dammsugning. Så om du har skrymslen och vrår som kan vara besvärligt för en vanlig dammsugare, eller om du behöver dammsuga efter barnen eller hunden kan en handhållen dammsugare vara lösningen för dig.

Det medföljande stativet innebär att denna modell även kan användas som en vanlig dammsugare. Du får en slags två-i-en hybrid som ger dig det bästa av båda världar.

Eftersom den inte använder dammsugarpåsar, utan samlar damm och smuts i en löstagbar behållare slipper du köpa dammsugarpåsar. Du kan använda dammsugaren i 60 minuter på en full laddning.

Se gärna också

Obh X-pert 6.60 Sladdlösa Dammsugare - Svart

En sladdlös skaftdammsugare i smal och lättviktig design för enkel och bekväm städning. Trots sin smidiga design har denna skaftdammsugaren en kraftfull sugförmåga och fungerar på alla ytor, lika bra på mattor som på hårda golv. X-pert 6.60 kombinerar avancerad teknologi med ultralätt kompakt design. Bästa av två världar möts och gör det möjligt att få ett skinande rent hem utan större ansträngning. Skaftdammsugaren är designad att göra städningen så enkel som möjligt. Därför förvaras skaftdammsugaren nära tillhands i sin dockningsstation, vilket är en snygg förvaring och på samma gång en ladd station. Det gör att den alltid är fulladdad och redo att användas. Långvarig batteritid på 45 minuter passar för rengöring av hela hemmet. Att skaftdammsugaren är lättillgänglig gör den lämplig för snabb förbättring eller när olyckan varit framme. Den är smidig att manövrera mellan möbler och bordsben för borsthuvudet har bra svängradie. Borsthuvudet är även försett med LED lampor vilket gör att du ser smutsen i mörka hörn samt under soffor och bord. Den har ett motoriserat borsthuvud med hög prestanda och flera inställningar med olika hastigheter som ändras automatiskt beroende på ECO eller yta. Den har två effektlägen, standard och boost. Du växlar till boost när det är riktigt smutsigt. En unik funktion är Stop-and-Go vilket innebär att dammsugaren med skaft och munstycke kan stå stadigt upprätt av sig självt. En stor fördel för du slipper böja dig ner och plocka upp dammsugaren som ligger på golvet. Det underlättar också när handdammsugaren behöver kopplas loss för att dammsuga möbler, städa lådor eller suga upp smulor på bordet. Den handhållna dammsugaren går lätt att ta loss med en knapptryckning. Det ingår två olika munstycken, möbelmunstycke och fogmunstycke. Dammbehållaren är lätt att tömma och håller sig fräsch då den är enkel att skölja ur med vatten. Handtaget är ergonomiskt utformat med låg vikt och ett greppvänligt handtag, vilket gör det bekvämt att dammsuga. Snygg ergonomisk design Lång batteritid 45 minuter Unika funktionen Stop-and-Go Två effektlägen, Standard och Boost Två tillbehör medföljer, möbelmunstycke och fogmunstycke

Läs mer

Från kunskapsbanken

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix

Vita

Vita kan syfta på: