Sidan innehåller annonslänkar
Volta

Stockholm Bordsmobil 40x35 cm

Kontrollera pris

Köp nu

Stockholm är en koboltblå mobil på fot från Volta, som med balans och precision tillför en nätt rörelse till rummet. Mobilen ser ut att trotsa tyngdlagen men står stadigt på sin fot och blir en iögonfallande skulptur oavsett om den placeras i ett fönster, i hyllan eller mitt på bordet. Alla Voltas mobiler är handtillverkade i Spanien. Tillverkad av stål och aluminium.


Beställ Stockholm Bordsmobil 40x35 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Stockholm Bordsmobil 40x35 cm inom kategorin Skulpturer.

Läs mer...
Kategori: Skulpturer
Artikelnummer: 114099
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Matberedare

Matberedare från BRAUN

Se alla produkter
Ishinkar

Ishinkar från Kosta Boda

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Petter

Petter, mansnamn, norsk och även svensk form av grekiskans Petros. Namnet kom till Sverige med kristendomen och aposteln Petrus, vars egentliga arameiska namn - Kepa eller Kepha - betyder "klippa". Det kan också tänkas att Petter härstammar från Peter, en engelsk form av Petrus som betyder just "klippa". Mellan åren 1986 och 1993 hade Petter namnsdag den 29 juni i den svenska almanackan, men saknar nu namnsdag.

Kosta

Kosta (svenskt uttal: [²kooːsta]) är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län. Kosta tätort ligger i Ekeberga socken och södra delen omfattar Ekeberga med Ekeberga kyrka.