Sidan innehåller annonslänkar
ANNEMARIE BÖRLIND

SUN Sunless Bronze 75 ML

Kontrollera pris

Köp nu

SUN Sunless Bronze är en brun utan solprodukt baserad på en olja-i-vatten emulsion utan solskyddsfaktor för ansiktet och kroppen. Kategori  Brun utan sol


Beställ SUN Sunless Bronze 75 ML på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SUN Sunless Bronze 75 ML inom kategorin Skönhet.

Läs mer...
Kategori: Skönhet
Artikelnummer: 118173
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Grillredskap

Grillredskap från Boska Holland

Se alla produkter
Plafonder

Plafonder från Airam

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bodum

Bodum är en ort i Arnäs socken, Örnsköldsviks kommun. Vid småortsavgränsningen 2010 utgjorde bebyggelsen i området närmast Nabbsundet en småort. Vid tätortsavgränsningen 2015 hade hela orten kommit att hamna inom Örnsköldsviks tätorts gränser.

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.