Zassenhaus - Liten Serveringsbricka 3-pack 22x15 cm


Jämför produkt Zassenhaus - Liten Serveringsbricka 3-pack 22x15 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zassenhaus - Liten Serveringsbricka 3-pack 22x15 cm i kategorin Skärbrädor här hos oss.

Produktinformation

Ett nytt sätt att duka på! Serveringsbrickor i trä från Zassenhaus, som är perfekta för att servera en smörgås till frukosten, ett smörrebröd eller en förrätt innan middagen De är tillverkade i rubberwood, eller gummiträ som det också heter, vilket är ett starkt och hållbart material.

De kommer i ett set om tre och är ett fint komplement till den klassiska servisen. Brickorna går också att använda som individuella ostbrickor eller en liten skärbräda.

Dessa små brickor kallas också ”frukostbrädor”, vilket är en tradition från kontinenten som nu kommit till oss i Norden. Det är ett fint alternativ till den lilla assietten, och skapar en härlig känsla på frukostbordet.

- 22x15 cm - Finns i flera storlekar - Finns också stor skärbräda i samma material. Skötselråd Genom att ta hand om din träskärbräda kan den bli en livslång följeslagare i köket.

Lämpliga träslag för skärbrädor är generellt de som är hårda, har täta fibrer och små porer. Här får du tips på hur du ska ta hand om din skärbräda så den håller i många, många år.

Innan första användning - Stryk ut ett lager paraffinolja med en bit hushållspapper. - Torka av efter 15min.

Efter varje användning - Vid rengöring använd en droppe diskmedel och sparsamt med vatten. - En ättiksblandning på 5% kan användas för lättare rengöring.

- Skrubba med grovsalt för att få bort envisa fläckar. - Förvara skärbrädan torrt.

Underhåll - Vid behov - olja in skärbrädan rikligt med paraffinolja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja. -Olja in eventuella torra fläckar med lite paraffinolja så snart som de upptäcks. .