Anders Petter - Signerat Skärbräda 37x29 cm Ek

Beställ Anders Petter - Signerat Skärbräda 37x29 cm Ek på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Anders Petter - Signerat Skärbräda 37x29 cm Ek inom kategorin Skärbrädor.

Produktinformation

Skärbräda i massiv ek från Anders Petter och serien Signerat. Skärbrädan är tillverkad av ändträ från träslaget ek, vilket ger längre hållbarhet och är mer skonsamt mot eggen på dina köksknivar.Skärbrädan fungerar också som serveringsbricka vid servering av ostar, plockmat eller annat gott.

Skärbrädan har gummifötter som gör att den står stadigt mot underlaget.Runtom kanterna finns spår för uppsamling av köttsafter när du exempelvis skär upp söndagssteken.Signerat är serien för dig som noga väljer tillbehör till ditt kök och uppskattar gedigen kvalitet och hållbarhet. Anders Petters allra bästa kökstillbehör, för passionerade matlagare.x .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Skärbrädor från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Mopita - Mezzopieno Skärbräda B

Skärbrädor från Mopita

Utforska allt inom Skärbrädor från Mopita.
Upp till 43% rabatt
Continenta - Skärbräda 40x30x7,3 cm

Skärbrädor från Continenta

Visa produkter inom Skärbrädor från Continenta.
Upp till 50% rabatt
Citronelles - Lund Skärbräda 34x20 cm Blå

Skärbrädor från Citronelles

Utforska allt inom Skärbrädor från Citronelles.
Upp till 50% rabatt
Teakhaus - Skärbräda 30x20 cm

Skärbrädor från Teakhaus

Missa inga bra priser på Skärbrädor från Teakhaus.
Upp till 30% rabatt
Ironwood Gourmet - Skärbräda sapwood

Skärbrädor från Ironwood Gourmet

Visa produkter inom Skärbrädor från Ironwood Gourmet.
Upp till 25% rabatt
Exxent - Skärbräda 49x25 cm Vit

Skärbrädor från Exxent

Visa produkter inom Skärbrädor från Exxent.

Se gärna också

Pebbly - Skärbräda i bambu 37x29 cm Trä

Skärbräda från franska Pebbly, tillverkad av bambuträ. Den kombinerar design och funktionalitet för daglig användning. Skärbrädan kan användas på båda sidor, ena sidan är slät och perfekt för att skära torrvaror eller för servering vid bordet. Den andra sidan har en kanal som samlar juice när man skär kött, frukt eller grönsaker som tomater. Bambu används vid produktion av många produkter från Pebbly. Detta material är inte särskilt poröst, vilket begränsar spridningen av bakterier.

Pebbly skapades 2015 och är ett franskt varumärke som erbjuder estetiska, funktionella och hållbara produkter. Pebbly har valt att fokusera på naturliga och hållbara material genom att välja glas, bambu, trä, metall och ekologisk bomull. Dessa miljövänliga material är noggrant utvalda för sina funktionella, hållbara och miljövänliga egenskaper. De vill minska mängden förpackningar som används till våra produkter främst genom att eliminera plast i största möjliga mån. Pebbly deltar i övergången till en mer miljövänlig konsumtion genom att uppmuntra inköp av livsmedel i lösvikt och genom att tillhandahålla lagringslösningar i återanvändbara behållare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023