Sidan innehåller annonslänkar

Tevere Skalkniv 9 cm Trä


Beställ Tevere Skalkniv 9 cm Trä på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tevere Skalkniv 9 cm Trä inom kategorin Skalknivar.

Produktinformation

Liten och smidig skalkniv med greppvänligt ergonomiskt handtag. Storleken lämpar sig mycket bra för frukt och grönsaker.

Tevere är en knivserie i klassisk nordisk design. Knivbladet är tillverkat av tyskt rostfritt stål och har en hårdhet på 57 HRC.

Det ljusa handtaget i pakkawood är ergonomiskt snidat med ett skyddande bolster vid knivbladets slut. Varje kniv är handpolerad för bästa resultat och livslängd. .

Se gärna också

Tramontina - Verttice Urbeningskniv 35 cm

Vacker och funktionell urbeningskniv från Tramonitina.

Med denna Tramontina Verttice Urbeningskniv har du en perfekt kniv för att urbena och dela köttbitar. Dessutom är den idealisk för att trimma köttbitar.

Alla Tramontina knivblad är gjorda av brasilianskt högkvalitativt rostfritt stål, som är resistent mot korrosion och rost. Handtagen är även de av naturligt brasilianskt trä som är både skönt att hålla i och vackert att se på.

Att de både är fina på bordet och härliga till att tillreda det som ska ätas på middagsbordet är det som knivarna har tillverkats för, att vara lika vackra vid bordet som användbara vid tillagningen av maten. Ett högkvalitativt val för att njuta av en riktig grillfest helt enkelt!

Med Tramontinas Verttice urbeningskniv har du en idealisk kniv för att separera kött från benen och rensa bort fett från kött på ett praktiskt och funktionellt sätt. Tillverkad med blad av rostfritt stål, och men en skärkant som har förbättrad hållbarhet och styrka på grund av en speciell värmebehandling.

Kniven är 35 cm lång och bladet är ca 3 cm brett.

Tramontina Verttice Urbeningskniv 35 cm är helt enkelt det perfekta redskapet för att underlätta ditt arbete i köket!

Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades 1911. De tillverkar bland annat olika sorters bestick och porslin och är världsledande inom grillutrustning och grillbestick.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Extra

Extra kan syfta på: Extra (tuggummi) – ett tuggummimärke i olika smaker Extra! Extra! – ett svenskt TV-program som sändes på TV3 2006–2012 Extra (musikgrupp) – en svensk musikgrupp