Sidan innehåller annonslänkar

Nybro Crystal - Nippon Kulho 21 cm Frost

Jämför produkt Nybro Crystal - Nippon Kulho 21 cm Frost online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nybro Crystal - Nippon Kulho 21 cm Frost i kategorin Skålar här hos oss.

Produktinformation

Nippon handmålad glasskål formgiven av designern och glasmålaren Anders Lindblom för Nybro Crystal är både stilren och praktisk. Fungerar utmärkt som salladsskål eller dekorativ inredningsdetalj.

Se gärna också

Målerås Glasbruk - Solros Skål 17 cm Gul

Liten solrosformad skål i centrifugerad kristall. Handmålad och tillverkad i Målerås samt förpackad i presentask. Matcha gärna med stor skål från serien Solros. Vikt: 0,38 kg.

På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.

Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.

Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Skålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vinöppnare

Vinöppnare från Coravin

Se alla produkter
Dammsugarpåsar

Dammsugarpåsar från Elvita

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Boska Holland

Se alla produkter
Kaffemaskiner

Kaffemaskiner från Smeg

Se alla produkter