Sidan innehåller annonslänkar

Nybro Crystal - Nebbioso Skål 21 cm Grå

Jämför produkt Nybro Crystal - Nebbioso Skål 21 cm Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nybro Crystal - Nebbioso Skål 21 cm Grå i kategorin Skålar här hos oss.

Produktinformation

Hög skål ur serien Nebbioso, formgiven av Anders Lindblom för Nybro Glasbruk. Alla delar ur serien är handmålade och unika.Skålen blir perfekt till snacks, småsaker eller frukt.

Se gärna också

Målerås Glasbruk - Fleur Skål 23 cm Röd

Stor glasskål i centrifugerad kristall i serien Fleur från Målerås. Handmålad och tillverkad i Målerås samt förpackad i presentask. Matcha gärna med liten skål samt ljuslykta i samma serie. Vikt: 0,66 kg.

På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.

Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.

Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Skålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Arabia

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från ELEXIR PHARMA

Se alla produkter
Kaffetegods

Kaffetegods från Vintage

Se alla produkter
Juldekorationer

Juldekorationer från Muurla

Se alla produkter