Sidan innehåller annonslänkar
Rörstrand

Rörstrand - Kräftskål

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Skål i flintgods med tre fötter i form av kräftor, tillskriven Alf Wallander för Rörstrand i början av 1900-talet. Slitage. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Rörstrand - Kräftskål på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Rörstrand - Kräftskål inom kategorin Skålar limiterat.

Kategori: Skålar limiterat
Artikelnummer: 118870
Visa fler

Från kunskapsbanken

Rörstrand

Rörstrand kan syfta på: Rörstrands porslinsfabrik – en tidigare svensk porslinstillverkare Rörstrandsområdet – ett informellt område i Vasastan i Stockholms innerstad Rörstrands slott – en byggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsgatan – en gata i Vasastaden i Stockholm Rörstrandskyrkan – en kyrkobyggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsviken – namnet på en del av Karlbergssjön under 1800-talet Gamla och Nya Rörstrandskvarnen – två tidigare väderkvarnar i nuvarande Vasastaden i Stockholm

Gustavsberg

Gustavsberg, tidigare stavat Gustafsberg, är en tätort och centralort i Värmdö kommun, 22 kilometer öster om centrala Stockholm. Av Värmdö kommuns cirka 45 000 invånare (2019) bor drygt 24 000 i Gustavsberg. Gustavsberg ligger längst in i Farstaviken på den västra delen av Värmdön, egentligen på tidigare separata öarna Farstalandet och Ormingelandet.