Gefle - SÅLD "Blå Vinranka" Sockerskål och gräddsnipa

Jämför produkt Gefle - SÅLD "Blå Vinranka" Sockerskål och gräddsnipa online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefle - SÅLD "Blå Vinranka" Sockerskål och gräddsnipa i kategorin Servisset här hos oss.

Produktinformation

Sockerskål och gräddsnipa ur serien "Blå Vinranka" formgiven av Arthur Percy vid Gefle.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Iittala - Teema Startset 8 delar Vit -25%

Fint startset i 8 delar från serien Teema, för dagens alla måltider. Tål mikrovågsugn, ugn, frys och maskindisk. Setet innehåller:

2 st tallrikar Ø26 cm
2 st tallrikar Ø21 cm
2 st djupa tallrikar Ø21 cm
2 st skålar Ø15 cm

Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bestick- och knivförvaringar

Bestick- och knivförvaringar från Yamazaki

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Ariete

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Lyngby Porcelain

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från Gustavsberg

Se alla produkter