Sidan innehåller annonslänkar

Gefle - "Kaskad" Servis 42 delar

Jämför produkt Gefle - "Kaskad" Servis 42 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefle - "Kaskad" Servis 42 delar i kategorin Servisset här hos oss.

Produktinformation

Servisdelar ur serien "Kaskad" av Berit Ternell för Upsala-Ekeby. Servisen består 11 mattallrikar 12 djupa tallrikar, 11 assietter, 2 uppläggningsfat, 1såskanna, 1 bytta med lock, 1 tillbringare och 3 karotter.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Iittala - Teema Startset 16 delar Vit -25%

Fint startset i 16 delar från serien Teema, för dagens alla måltider. Tål mikrovågsugn, ugn, frys och maskindisk. Setet innehåller:

4 st tallrikar Ø26 cm
4 st tallrikar Ø21 cm
4 st djupa tallrikar Ø21 cm
4 st skålar Ø15 cm

Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skönhet

Skönhet från BALANCE ME

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Zassenhaus

Se alla produkter
Batteriljus

Batteriljus från Star Trading

Se alla produkter
Köksvågar

Köksvågar från SOEHNLE

Se alla produkter