Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Harvey Dessertset 5 delar

Beställ Aida - Harvey Dessertset 5 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Harvey Dessertset 5 delar inom kategorin Serveringsfat.

Produktinformation

Dessertset i blyfritt glas i 5 delar med uppläggningsfat samt 4 assietter från danska aidas Harvey-serie.Presentera och servera en fantastisk efterrätt i stil med detta exklusiva dessertset från aida. Man brukar ju säga att man först äter med ögonen, och med detta vackert designade efterrättsset från den hyllade Harvey-kollektionen kan du vara säker på att det inte kommer att dröja länge innan dina gäster ber om en till portion.

Det stora uppläggningsfatet passar perfekt för servering av en vacker jordgubbstårta eller cheesecake och de lika eleganta assietterna låter bitarna fortsätta glänsa när de sedan portioneras ut. Dessertsetet är tillverkat i blyfritt glas av högsta kvalitet, och har utsmyckats med ett exklusivt mönster som har tagits fram med inspiration tagen från de klassiska kristallglasen från 70-talet.

Dessertsetet går att diskas i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Serveringsfat från andra varumärken

Upp till 58% rabatt
Modern House - Black Satin Serveringsfat 32 cm

Serveringsfat från Modern House

Se produkter inom Serveringsfat från Modern House.
Upp till 28% rabatt
Iittala - Taika Fat 41 cm Vit

Serveringsfat från Iittala

Visa produkter inom Serveringsfat från Iittala.
Upp till 50% rabatt
Table Top Stories - Mist Fat 30 cm ugnsfast Vit

Serveringsfat från Table Top Stories

Här har vi samlat Serveringsfat från Table Top Stories.
Upp till 45% rabatt
Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Fat oval 37 cm Vit

Serveringsfat från Eva Solo

Här har vi samlat Serveringsfat från Eva Solo.
Upp till 45% rabatt
Aida - Raw Fat Stengods 34 cm Nude

Serveringsfat från Aida

Här har vi samlat Serveringsfat från Aida.
Upp till 40% rabatt
Bitz - Fat Oval 36x25 cm Svart/Lila

Serveringsfat från Bitz

Se produkter inom Serveringsfat från Bitz.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023