Sidan innehåller annonslänkar
Afroart

Stripe Sked Olivträ 17 cm

Kontrollera pris

Köp nu

Vacker träsked av olivträ från Afroart. Träskedarna tillverkas av en liten hantverksgrupp i Kisumu i västra Kenya. Skaftet är skönt att hålla i och vackert vitt med smala svarta ränder. Undvik att diska i diskmaskin och kom ihåg att smörja med olivolja regelbundet, så håller den längre. Varje sked är handgjord och därför helt unik i sitt utseende. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.


Beställ Stripe Sked Olivträ 17 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Stripe Sked Olivträ 17 cm inom kategorin Serveringsdelarbestick.

Läs mer...
Kategori: Serveringsdelarbestick
Artikelnummer: 123414
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Papperservetter

Papperservetter från Gynning Design

Se alla produkter
Tabletter

Tabletter från Morris & Co

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Morris

Morris kan syfta på: Morris Motor Company – en brittisk biltillverkare Morris Garages – en biltillverkare, se MG Philip Morris International – ett företag inom koncernen Altria Group Philip Morris – ett cigarettmärke Morrisdans – en engelsk dans Morris (klädmärke) – ett svenskt designermärke