Sidan innehåller annonslänkar
Rörstrand

Sundborn Skål 2,2 L

Kontrollera pris

Köp nu

Sundborn är en av Rörstrands mest älskade serviser. Eller som någon sa; svensk nationalromantik i form av porslin. Namngiven efter orten där konstnären Carl Larssons gård är belägen, formgiven av Pia Rönndahl. I dekoren har hon lyckats fånga värmen, harmonin och blommorna som också har blivit något av hennes kännetecken. Skålen är perfekt för servering av sallad eller diverse tillbehör och rymmer 2,2 L.


Jämför produkt Sundborn Skål 2,2 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sundborn Skål 2,2 L i kategorin Serveringsdelar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Serveringsdelar
Artikelnummer: 10257
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Burkar matlagning

Burkar matlagning från Martinex

Se alla produkter
Tillbehör dammsugare

Tillbehör dammsugare från RoboRock

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fat

Fat och FAT kan avse: Fat (hushållsredskap) – en mer eller mindre flat skål eller tallrik främst avsedd för servering av föda Fat – en typ av cylindrisk behållare som oftast är gjord av trä eller plåt, se tunna (behållare) Fat (mått) – ett mått för våta varor omkring 157 liter Oljefat – en standardiserad behållare för petroleum som fylls med 200 liter eller en "engelsk barrel" med 159 liter FAT – akronym för engelska File-Allocation -Table, ett filsystem för DOS och Microsoft Windows