Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Mumin Universalsax 21 cm Sniff Brun

Jämför produkt Fiskars - Mumin Universalsax 21 cm Sniff Brun online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fiskars - Mumin Universalsax 21 cm Sniff Brun i kategorin Saxar här hos oss.

Produktinformation

Vem älskar inte Fiskars universalsax med Mumin? Muminmammans sax är i härligt röd färg och Muminpappans är i blåa toner på ett stormande hav. För dig som föredrar jordnära färger så finns Sniff.

Se gärna också

Fiskars - ReNew Hobbysax 13 cm -25%

Klipp och pyssla med denna lilla fina hobbysax från Fiskars och serien ReNew. Ett bra val om du vill tänka lite extra på naturen och jordens resurser. Saxen är tillverkad av återvunna (80 %) och förnybara (13 %) material samtidigt som den är 100 % återvinningsbar – allt av hänsyn till naturen.

De korta bladen i återvunnet rostfritt stål har en trubbig spets för att tryggt kunna hanteras och användas överallt i hemmet. Det ergonomiska handtaget i återvunnen plast och förnybar cellulosa ger både hög komfort och optimalt grepp.

Saxarna tillverkas och testas manuellt i Finland för att säkerställa högsta tänkbara kvalitet och klippegenskaper. Förpackningen är tillverkad av 100 % återvunnet och återvinningsbart papper.

Denna sax passar både höger- och vänsterhänta och är 13 cm lång.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Gustavsberg

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Sthål

Se alla produkter
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Global

Se alla produkter