Fiskars - Functional Form Traktörpanna 26 cm

Beställ Fiskars - Functional Form Traktörpanna 26 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Functional Form Traktörpanna 26 cm inom kategorin Sauteuser och traktörpannor.

Produktinformation

Fiskars Functional Form traktörpanna är framtagen för att lösa de vardagliga problemen i köket. Enkel att använda, rengöra och förvara.

Traktörpannan är tillverkad av aluminium med Energybase för maximalt effektiv uppvärmning. Extra hållbar och PFOA-fri non-stickbeläggning av typen Hardtec för enkel matlagning och rengöring.

Traktörpannan har en yttre keramisk beläggning för enkel rengöring och som inte repar inte hällen samt ett praktiskt bakelithandtag som förblir svalt. Tål maskindisk och är ugnssäker upp till 150° C.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket.

Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap. .

Se gärna också

Scanpan - Maitre D' Traktörpanna 24 cm Koppar -25%

Maitre D' Traktörpanna 24 cm från Scanpan och serien Maitre D' - i rostfritt stål som har en elegant, kopparbelagd utsida. Pannan passar till såväl tillagning som servering. Du kan med fördel använda den till såsbaserade rätter, då den har högre kanter än en vanlig stekpanna.

Scanpan Maitre D’ är en mycket vacker serie med kopparpläterade stek- och kokkärl. Koppar är en metall som historiskt sett varit populär i svenska kök. Nackdelen med kopparkärl är att de kan ”fälla” koppar, något som på lång sikt kan vara skadligt för kroppen. Maitre D’ kombinerar en grund av högblankt rostfritt stål med en yta av koppar. Detta gör att kopparfällningen förhindras, samtidigt som kärlen blir betydligt enklare att hålla rena. Handtagen är också tillverkade i rostfritt stål, vilket gör att de håller sig svala under uppvärmning.

Maitre D’ är ugnssäker upp till 260 grader och innehåller ett antal kärl som fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion. Modellerna som inte lämpar sig för induktionshäll är långpannan samt kastrullerna som är upp till och med 16 cm i diameter.

Bör diskas för hand

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Grytor

Grytor från Modern House

Se alla produkter
porslin  bestick

porslin bestick från Modern House

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Ronneby Bruk

Se alla produkter
Tårt- och kakfat

Tårt- och kakfat från Vintage

Se alla produkter