Sidan innehåller annonslänkar

Yaxell - Ran Santokukniv 16,5 cm

-25%

Jämför produkt Yaxell - Ran Santokukniv 16,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yaxell - Ran Santokukniv 16,5 cm i kategorin Santukoknivar här hos oss.

Produktinformation

Santokukniv ur Yaxells exklusiva serie Ran. Kniven är en smidig och lite nättare japansk kockkniv för de något mindre sysslorna i matlagningen.

Med dess höga blad och rundade spets är den mycket väl lämpad för både grönsaker, kött och fågel. "Santoku" betyder ”tre användningar” på japanska och syftar till knivens mångsidighet.Knivens blad består av 69 lager damaskerat stål.

Kärnan är gjord av hårt VG10-stål och är omsluten av 68 lager mjukare stål, 34 lager på vardera sida. Denna uppbyggnad ger knivbladet en rosttålig yta i kombination med en extremt skarp egg.

Det svarta handtaget är tillverkat i canvas-micarta. Materialet påminner om trä i strukturen, men består av en blandning av linneduk och specialplast.

Det är ett mycket hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö. Handtaget är ihopsatt med hjälp av två kraftiga nitar och har en avslutande knapp som ger kniven en skön balans i handen. .

Från kunskapsbanken

Orange

Orange utgör en av de sju traditionella spektralfärgerna och betecknar ett färgområde med starka gulröda färger, ofta med mera dragning mot gult än rött. Ett annat ord för samma färg är brandgul, mörkare och mera beskuggade färger med samma kulörtoner brukar kallas bruna och för ljusa och bleka färger används ibland termen aprikos.