Sidan innehåller annonslänkar

Y-OU Santokukniv 14,5 cm


Beställ Y-OU Santokukniv 14,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Y-OU Santokukniv 14,5 cm inom kategorin Santukoknivar.

Produktinformation

Santokukniv ur Yaxells serie Y-OU, som är en smidig och lite nättare japansk kockkniv för de mindre sysslorna i matlagningen. Med dess höga blad och rundade spets är den mycket väl lämpad för såväl grönsaker som kött och fågel.

"Santoku" betyder ”tre användningar” på japanska och syftar till knivens mångsidighet. Kniven har ett blad som består av tre lager stål.

Kärnan är gjord av hårt VG10-stål och övriga stållager är av ett mjukare, mer rosttåligt stål. Denna uppbyggnad ger knivbladet en rosttålig yta i kombination med en extremt skarp egg.

Handtaget är tillverkat i pakkawood, ett material som framställs genom att trä och plast sammanfogas under högt tryck. Materialet blir både tåligt och hygieniskt och har samma oslagbara känsla som trä.

Från kunskapsbanken

You

You kan syfta på: You (låt av Robin Stjernberg) – en låt av Robin Stjernberg You (TV-serie) – en amerikansk TV-serie från 2018