Sidan innehåller annonslänkar
Fiskars

Functional Form+ Santokukniv 17 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Knivarna i Fiskars serie Functional Form+ är perfekt balanserade för exakt snitt och enkel hantering. Bladet av rostfritt stål är hållbart och alla material tål maskindisk. Den här asiatiska kockkniven har ett brett blad som är perfekt för att skära stora grönsaker och stora bitar kött. - Rostfritt stål av hög kvalitet - Korrosionsskydd - Bekvämt PP-handtag - Tål maskindisk


Beställ Functional Form+ Santokukniv 17 cm på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Functional Form+ Santokukniv 17 cm inom kategorin Santukoknivar.

Kategori: Santukoknivar
Artikelnummer: 113838
Visa fler

Från kunskapsbanken

Fiskars

Fiskars Group, Fiskars Oyj Abp är ett finländskt industriföretag med huvudkontor i Helsingfors och hemort i staden Raseborg. Fiskars är Finlands äldsta företag och har sina rötter i Fiskars bruk. År 2019 var koncernens produkter kopplade till hem, uteliv, inredning och dukning, till exempel knivar och trädgårdssaxar. Koncernens huvudvarumärken är Fiskars, Iittala, Royal Copenhagen och Waterford. Fiskars karaktäristiska saxar med orangefärgade handtag av plast hade sålts i över en miljard exemplar fram till år 2010. Omsättningen för Fiskars-koncernen uppgick 2018 till 1 118,5 miljoner euro.Företaget är representerat över hela världen, med såväl kontor som tillverkningsanläggningar.