Sidan innehåller annonslänkar
Kyocera

Fuji Santokukniv 15 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Fuji Santokukniv från japanska Kyocera. Kniven har ett 8-kantigt handtag av pakkaträ som ligger helt perfekt i handen. Det vita keramiska bladet på 15 cm kompletterar elegansen i pakkaträ-handtaget, vilket ger kniven en harmonisk blandning av traditionellt och modernt och gör matlagningen till en glädje. Bladet är tillverkat i vit Z206-keramik och håller sig därför rakbladsvasst länge. Det första ögat känner igen på en Santoku på är dess trubbiga nos och att den är något kortare än en traditionell kockkniv. Det japanska ordet ”Santoku” betyder "tre göromål" och skulle kunna översättas till kött, fisk och grönsaker. Men en annan översättning lyder skära, tärna och strimla. Oavsett vilket är denna japanska kniv mycket omtyckt på grund av sin mångsidighet och bestående skärpa. Kniven ingår i Kyoceras Fuji-serie som är utvecklad med Fujiberget i åtanke, som en av nationens skatter.


Jämför produkt Fuji Santokukniv 15 cm online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fuji Santokukniv 15 cm i kategorin Santukoknivar här hos oss.

Kategori: Santukoknivar
Artikelnummer: 120692
Visa fler

Från kunskapsbanken

Fiskars

Fiskars Group, Fiskars Oyj Abp är ett finländskt industriföretag med huvudkontor i Helsingfors och hemort i staden Raseborg. Fiskars är Finlands äldsta företag och har sina rötter i Fiskars bruk. År 2019 var koncernens produkter kopplade till hem, uteliv, inredning och dukning, till exempel knivar och trädgårdssaxar. Koncernens huvudvarumärken är Fiskars, Iittala, Royal Copenhagen och Waterford. Fiskars karaktäristiska saxar med orangefärgade handtag av plast hade sålts i över en miljard exemplar fram till år 2010. Omsättningen för Fiskars-koncernen uppgick 2018 till 1 118,5 miljoner euro.Företaget är representerat över hela världen, med såväl kontor som tillverkningsanläggningar.