Zassenhaus - Aachen Saltkvarn Akryl 18 cm


Beställ Zassenhaus - Aachen Saltkvarn Akryl 18 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zassenhaus - Aachen Saltkvarn Akryl 18 cm inom kategorin Saltkvarnar.

Produktinformation

Denna saltkvarn ur serien Aachen från Zassenhaus är tillverkad i akryl och utrustad med ett kvarnverk i härdad keramik som är otroligt hållbart och resistent mot korrosion. Kvarnen har en stilren design som gör sig fin till alla bord och kök.

Kvarnens malverk är ställbart vilket ger dig möjlighet att välja och anpassa kornstorlek efter behov och önskemål. Välj mellan grovmalet eller finmalet salt efter behov och önskemål.

Dessutom kan du anpassa och mala hur mycket du vill, kornstorleken kommer alltid vara den samma. Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare.

Se gärna också

Bitz - Saltkvarn 17 cm Svart

Saltkvarn från danska Bitz i rustikt stengods med ovandel i ek. Enkel och stilren design som är skön att greppa om. Fin att låta stå framme på bordet eller köksbänken och matchas fint ihop med Bitz stengodsservis. Stengodset är glaserat med reaktiv glasyr som skapar naturliga färgskiftningar vilket ger ytan ett unikt uttryck. Välj mellan flera olika vackra färger.

Keramiskt malverk med 5-års garanti. Vi rekommenderar att handtaget i ek kontinuerligt underhålls med neutral olja.

Läs mer