Sidan innehåller annonslänkar
House Doctor

Style Gaffel 10 cm

Kontrollera pris

Köp nu

Style gaffel från House Doctor är en liten rustik serveringsgaffel för till exempel skinka eller ost. Det råa järnhandtaget blir en vacker kontrast till det blanka huvudet. Gaffeln tål diskmaskin och kan på så sätt användas både till vardag och fest.


Jämför produkt Style Gaffel 10 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Style Gaffel 10 cm i kategorin Salladsbestick här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Salladsbestick
Artikelnummer: 111722
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kombinerad tvätttork

Kombinerad tvätttork från Lg

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Pols Potten

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Helt

Helt är ett efternamn, som burits av bland andra: Adolf Helt (1592–1662), tysk evangelisk teolog Georg Helt (1485–1545), tysk renässanshumanist John Helt (född 1959), dansk fotbollsspelare Konrad Helt (död 1548), tysk augustineremit Nicolai Helt (död 1666), dansk amiral Vilhelm Helt (död 1724), dansk skald och ämbetsmän

Pols

Pols (uttal: /pɔls/) är ett begrepp för polska/springar i gränstrakterna mellan Sverige och Norge. Det används till exempel i namnen på musiken och danserna Rørospols och Finnskogspols. Norsk betydelse: Variant av polsk/springar som framför allt förekommer i de östra delarna av landet. Pols är folklig musik och dans i 3/4 takt och ett regionalt namn för polska som var den vanligaste pardansen under några århundraden, men till stor del trängdes undan av nya modedanser som vals, foxtrott m m i större städer under mitten av 1800-talet och utanför större städer vid sekelskiftet till 1900-talet. Polska har därefter främst dansats i form av hambopolska (hambo) som är en enkel variant där man normalt bara dansar runt fyra varv per repris. De mest kända polsketyper som benämns pols är från: Finnskogen i de svensk-norska gränstrakterna av Värmland och Hedmark fylke (Finnskogspols) respektive Röros i norska Trøndelag fylke nära gränsen till Sverige och bara några mil från Funäsdalen.