Sidan innehåller annonslänkar

The Smoking Gun Rökpistol Rostfri


Beställ The Smoking Gun Rökpistol Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten The Smoking Gun Rökpistol Rostfri inom kategorin Rök.

Produktinformation

The Smoking Gun rökpistol från Sage tillför det lilla extra till matlagningen. Rökpistolen är handhållen med ett avtagbart förbränningsrum för snabb och lätt påfyllning av nya spån.

Servera t ex rökt smör till brödet eller en rökt cocktail som fördrink. Det mesta går att röka så det är bara att experimentera! Två smakprover av rökspån medföljer - Hickory och Applewood

Rökpistolen är utrustad med 2 hastigheter för långsam och intensiv rökutveckling. Drivs med 4 st AAA-batterier. .

Se gärna också

The Smoking Gun Set Rökpistol + Kupol

The Smoking Gun rökpistol från Sage tillför det lilla extra till matlagningen. Rökpistolen är handhållen med ett avtagbart förbränningsrum för snabb och lätt påfyllning av nya spån. Servera t ex rökt smör till brödet eller en rökt cocktail som fördrink. Det mesta går att röka så det är bara att experimentera! Två smakprover av rökspån medföljer - Hickory och Applewood. I setet medföljer även en rökkupol med ventil. Ventilen låter dig sticka in pipen från rökpistolen och spruta in rök, och sluter sedan tätt när du drar ur pistolen. Med denna kupol kan du presentera maten på ett spektakulärt sätt – ställ fram kupolen på bordet och låt gästerna själva få lyfta på den för att få se vad som döljer sig där under! Rökpistolen är utrustad med 2 hastigheter för långsam och intensiv rökutveckling. Drivs med 4 st AAA-batterier.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Mother

Mother kan avse: Mother (sång) – en sång av John Lennon, utgiven 1970 Mother (musikprojekt) – ett svenskt musikprojekt som leddes av Per Forsgren, se LP (album av Mother) Mother (spelserie) – en japansk spelserie Mother – japanskt datorrollspel, se Earthbound Beginnings