Sidan innehåller annonslänkar
RoboRock

RoboRock S5 Max Black

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Xiaomi Roborock S5 Max robotdammsugare 

Självgående robotdammsugare med våtmoppning som noggrant städar hela lägenheten eller våningsplan. Tack vare dess upphöjda hjul passar den för samtliga golv, de flesta mattor och tar sig även över trösklar upp till två centimeters höjd. Städar i upp till 150 min per laddning och i riktigt stora hem kan den se till att ladda sig själv efter en


Jämför produkt RoboRock S5 Max Black online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten RoboRock S5 Max Black i kategorin Robotdammsugare här hos oss.

Kategori: Robotdammsugare
Artikelnummer: 115500
Visa fler

Från kunskapsbanken

Gainomax

Gainomax är ett svenskt produktnamn som ägs av Norrmejerier och som används för energidrycker, sportdrycker och andra kostprodukter som marknadsförs i träningssammanhang. På programmet finns produkterna Gainomax Recovery som är en energi/sportdryck och Gainomax Energy Bar som är en yoghurttäckt müslibit. Gainomax Recovery finns i sex olika smaker; vanilj, jordgubb, choklad, hallon, blåbär och banan. Gainomax Energy Bar finns i smakerna choklad, hallon och vanilj. Gainomax finns mest på den svenska, finska och brittiska marknaden men även på den norska och danska. I sina reklamkampanjer brukar Gainomax-produkterna ofta jämföras med bananer, i en kampanj med budskapet bananas are for monkeys. I marknadsföringen framhålls ofta produkternas proteininnehåll, men det höga sockerinnehållet har fått kritik från personer i träningsbranschen.