Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Gefu Hällskrapa för spishäll

Jämför produkt Gefu - Gefu Hällskrapa för spishäll online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Gefu Hällskrapa för spishäll i kategorin Rivjärn här hos oss.

Produktinformation

Effektiv skrapa för spishällar så som glashäll, keramikhäll och induktionshäll. Med skrapan tar du enkelt och skonsamt bort fastbränd mat och stänk så att din spis ser ut som ny igen!

Se gärna också

Rösle - Rivjärn Stål grovt 36 cm -26%

Stiligt rivjärn med elegant design och bästa prestanda, från tyska familjeföretaget Rösle. Med detta rivjärn och dess stora hål river du grönsaker, ost eller frukt. Du får stora strimlor, perfekt till exempelvis råraka, rösti och raggmunk. Det har ett glidsäkert stöd framtill så att rivjärnet står stadigt när det används. Rivjärnet kan också användas direkt ovanför en skål. Praktisk skyddskåpa ingår. I änden finns en upphängningsögla, ifall du vill hänga upp järnet när det inte används.

Detta rivjärn finns också i två andra utföranden, det ena med små rivhål och det andra med mellanstora hål.

Rösle har tillverkad högkvalitativa köksredskap sedan 1888 och med deras produkter i köket blir du inte besviken, de blir dina följeslagare i matlagningen under många år framöver.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cocktailglas

Cocktailglas från Modern House

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Kosta Boda

Se alla produkter
Tvättmaskiner

Tvättmaskiner från Bosch

Se alla produkter
Hälsa

Hälsa från WELEDA

Se alla produkter