Sidan innehåller annonslänkar
Steba

Steba - Steba Riskokare RK3 3,5 L Stål/Svart

999 kr 750 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Att använda en riskokare för att tillaga ris gör att du kommer få till det där perfekta fluffiga och lagom kladdiga riset som på restaurang. Denna rymliga riskokare kommer från tyska Steba och har med sin kapacitet 3,5 liter som räcker gott och väl till hela familjen eller till dina storkok. Den är lätt att använda med sina knappar och har ett indikationsljus som tänds när riset kokar eller när den slår över till värmehållningsfunktionen. Locket är transparent, resterande delar av riskokaren är gjord i rostfritt stål vilket gör den lätt att rengöra. Riskokaren är utrustad med ett praktiskt handtag och till den följer även med ett tillbehör som kan användas vid ångning av exempelvis grönsaker eller fisk. Tillbehör som medföljer - Rissked - Slevsked - Måttkopp - Manual


Beställ Steba - Steba Riskokare RK3 3,5 L Stål/Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Steba - Steba Riskokare RK3 3,5 L Stål/Svart inom kategorin Riskokare.

Läs mer...
Kategori: Riskokare
Artikelnummer: 131225
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Anders Petter

Se alla produkter
Vitaminer

Vitaminer från LIFE

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Hardanger

Hardanger är landskapet längs och omkring Hardangerfjorden i Hordaland fylke i Norge. Området börjar i Kvinnherad i väst och följer fjorden in till tätorten Eidfjord i öst och söderut längs Sørfjorden. Hardanger omfattar kommunerna Kvam, Jondal, Granvin, Ulvik, Eidfjord, Ullensvang och Odda. Hardanger är känt för sin dramatiska natur med fjäll, glaciärer, forsar och fjordar. Detta har under alla år lockat såväl turister som konstnärer till området. Hardanger är också känt för sina fruktodlingar. Man tror att det var brittiska munkar som påbörjade fruktodlingen här redan på 1300-talet. I Hardanger odlas äpplen, päron, plommon och körsbär. Totalt ca 40 % av all norskodlad frukt kommer från Hardanger.