Sidan innehåller annonslänkar
Steba

Steba - Steba Riskokare RK2 1,8 L Silver/Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Att använda en riskokare för att tillaga ris gör att du kommer få till det där perfekta fluffiga och kladdiga riset som på restaurang fast i ditt eget hem. Denna rymliga riskokare kommer från tyska Steba och har med sin kapacitet 1,8 liter som räcker gott och väl till hela familjen eller för alla dina storkok. Den är lätt att använda med sina knappar och har ett indikationsljus som tänds när riset kokar eller när den slår över till värmehållningsfunktionen. Lockets inre har non-stick beläggning vilket gör det lättare att rengöra och resterande delar av riskokaren är gjord i rostfritt stål. Riskokaren är utrustad med ett praktiskt handtag och till den följer även med ett tillbehör som kan användas vid ångning av exempelvis grönsaker.


Beställ Steba - Steba Riskokare RK2 1,8 L Silver/Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Steba - Steba Riskokare RK2 1,8 L Silver/Vit inom kategorin Riskokare.

Läs mer...
Kategori: Riskokare
Artikelnummer: 131224
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Juicepressar

Juicepressar från Bosch

Se alla produkter
Hudvård

Hudvård från WELEDA

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Adler

Adler kan syfta på: Adler (bilmärke) – tyskt biltillverkare, aktiv 1900–1940 Adler Mannheim – tysk ishockeyklubb Adler (efternamn) – flera personer med efternamnet Adler (auktor) – flera auktorer