Zwilling - Twin Specials Metalltvål Rostfri mattpolerad


Beställ Zwilling - Twin Specials Metalltvål Rostfri mattpolerad på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zwilling - Twin Specials Metalltvål Rostfri mattpolerad inom kategorin Rengöringsmedel.

Produktinformation

Mattpolerad metalltvål som enkelt hjälper till att ta bort lukt av t ex lök och fisk/skaldjur från händerna. Bara att tvätta händerna med tvålen under rinnande vatten så försvinner nästan all doft direkt. .

Se gärna också

Nuts Innovations - Bambu Pappershandduk 30x28 cm 40-pack

Nuts Innovations Bambu Pappershanddukar. Håller både samvetet och hemmet rent. Ett miljövänligt och kvalitativt alternativ till engångsköksrullar. Dessa pappershanddukar är tillverkade av 100% bambuviskos och kan tvättas upp till 50 gånger.

Produkten är helt plastfri kan därför komposteras när den är förbrukad. Rullen har 40 ark som är 30x28 cm. Använd för att torka upp spill och smuts vare sig det är blött eller torrt. Perfekt för dammtorkning, fönstertvätt eller disktorkning.

Materialet är mer slitstarkt än traditionellt hushållspapper och uppsugningsförmågan är fem gånger högre.BR>
Handdukarna kan tvättas i maskin i 40 ° C. Vid lättare smuts räcker det att skölja av med vatten.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Twinings

Twinings är ett brittiskt företag som säljer te. Det grundades 1706 av Thomas Twining (1675–1741) i London. Familjen Twining är fortfarande verksam inom företaget, men företaget ägs sedan 1964 av Associated British Foods. Stephen Twining, som idag representerar familjen och företaget, är den tionde generationen av familjen Twining.