Produkter från Rengöring peeling

28 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Rengöring peeling? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Rengöring peeling. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Rengöring peeling så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera
Visa fler

Rengöring peeling

Hitta produkter inom kategorin Rengöring peeling till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Rengöring peeling.

Rengöring innebär att man avlägsnar smuts. Sinnerska cirkeln beskriver de fyra faktorerna som påverkar resultatet vid rengöring - tid, temperatur, kemikalier och mekanisk bearbetning. Mekanisk bearbetning inkluderar olika verktyg som borstar, trasor eller högtryckstvätt. Som kemikalier används rengöringsmedel som kemiskt sett oftast är detergenter för att lösa fett och smuts. Temperatur är också en viktig faktor, exempelvis kan ånga användas för att ersätta rengöringsmedel i en så kallad ångtvätt. Rengöring av koppar, silver, sanitetsvaror och kakel samt fönster, golv och väggar fordrar alla speciella metoder och ofta speciella tvättmedel. Med kemiskt ren bensin är det möjligt att tvätta bort klisterfläckar som uppstått av prislappar.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Rosenserien Gentle Peeling 40 ml