Sidan innehåller annonslänkar
Remington

Remington S6606 Curl & Straight Confiden

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Plattång S6606 Curl & Straight Confidence Remington

Remington Curl & Straight Confidence, är ditt svar på enkel styling. Med Remingtons innovativa och unika 2 i 1-design kan du enkelt göra vågor, skapa lockar eller använda den som en vanlig plattång om du vill ha håret rakt. Den kalla toppen gör de


Beställ Remington S6606 Curl & Straight Confiden på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Remington S6606 Curl & Straight Confiden inom kategorin Remington.

Kategori: Remington
Artikelnummer: 115517

Från kunskapsbanken

Champion

Champion kallades under den äldre medeltiden en kämpe, som mot en på förhand utfäst belöning, i envig företrädde den ene av parterna, om denne på grund av kön, ålder eller vanförhet var ur stånd att själv deltaga. De som utövade detta yrke hörde vanligen till de lägsta klasserna i samhället och ansågs som ärelösa. De bar en läderklädnad och särskilt föreskrivna vapen och fick ej kämpa till häst eller visa sig inom skrankorna utan rakat huvud. I en senare tid betecknades med champion en riddare, som trädde inom skrankorna för att försvara en förolämpad dam, ett barn och så vidare. Ännu förekommer vid den engelske regentens kröning den seden att en så kallad champion utmanar till strid var och en, som inte erkänner den nye konungen (drottningen) såsom laglig suverän över hela det brittiska väldet. Ordet har under senare tider fått vidsträckt användning bland idrottsmän, som därmed betecknar en person, som inom någon idrottsgren förvärvat sig mästerskapet, championship på engelska.