Yamazaki - Tower Utdragbart Ställ för Köksredskap 45-82x20 cm Svart

-25%

Beställ Yamazaki - Tower Utdragbart Ställ för Köksredskap 45-82x20 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yamazaki - Tower Utdragbart Ställ för Köksredskap 45-82x20 cm Svart inom kategorin Redskapset.

Produktinformation

Justerbart ställ för köksredskap och tillbehör i vitmålat rostfritt stål och plast som mäter mellan 45 och 82x20 cm från japanska Yamazakis Tower-serie.Få lite extra struktur i ditt kök och håll dina kökslådor organiserade med detta smart justerbara ställ för kökstillbehör från Yamazakis populära Tower-kollektion. Stället är perfekt för förvaring av dina kastrullock, kastruller och stekpannor och gör så att du alltid har de nära till hands när de behövs.

Ställets partitioner kan justeras efter dina tillbehörs tjocklek så att redskap i alla former får plats. Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare.

Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg.

Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert.

Från kunskapsbanken

Bradford

Bradford är en stad i West Yorkshire i England i Storbritannien, med drygt 470 000 invånare. Staden är mer eller mindre en tvillingstad till Leeds då de vuxit samman. Staden fick stadsrättigheter 1897. Staden är känd för sin etniska mångfald, tjugotvå procent av befolkningen har icke-brittiskt ursprung. Sedan 1300-talet har staden haft ett vildsvin som symbol. Stadens namn kommer från broad ford, som på svenska blir "breda vadstället". Vattendraget som det vadas över är en bäck som numera kallas Bradford Beck och är ett biflöde till floden Aire.