Yamazaki - Tower Behållare till plastfolie 33 cm Vit

-25%

Jämför produkt Yamazaki - Tower Behållare till plastfolie 33 cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yamazaki - Tower Behållare till plastfolie 33 cm Vit i kategorin Redskapset här hos oss.

Produktinformation

Magnetisk vit plastfoliehållare i plast med en bredd på 33 cm från det japanska heminredningsföretaget Yamazakis Tower-serie.Ha alltid plastfolien nära till hands för snabb inpackning med hjälp av denna plastfoliehållare från Yamazakis populära Tower-kollektion. Denna praktiska behållare för plastfolie har en simpel och modern design, och är utrustad med en stark magnet på baksidan som gör att den lätt fäster på din kylskåpsdörr eller köksredskapslist i metall.

Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt.

Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt.

Gör det vackert. Gör det Yamazaki. .

Från kunskapsbanken

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.

Vita

Vita kan syfta på: