Sidan innehåller annonslänkar

100% Eterisk Olja Petitgrain

Beställ 100% Eterisk Olja Petitgrain på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 100% Eterisk Olja Petitgrain inom kategorin Produkter.

Produktinformation

​Booming Bob 100% Eterisk Olja Petitgrain är utvunnen av pomerans och ger en kryddig och citrusaktig doft som används fltitigt inom aromterapi och förekommer ofta i tvålar och hudvårdsprodukter. En kryddig, citrusdoftande eterisk olja, utvunnen ur pomeransblad.

Inom aromaterapi anses petitgrain lugnande. I hudvård anses den balanserande och är en populär doft i tvål, hudvård och parfym.

Produkter från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Gåvobox Stone Diffuser

Produkter från BOOMING BOB

Se produkter inom Produkter från BOOMING BOB.
Kortlek Self Love

Produkter från TUKAN FÖRLAG

Utforska allt inom Produkter från TUKAN FÖRLAG.

Se gärna också

AquaNature Hyaluronate Crème Sorbet 24h -30%

AquaNature Day Cream är en ansiktskräm med extrakt av glasört, stamceller från papyrus och botanisk hyaluronsyra arbetar tillsammans för att öka hudens fuktighetsnivåer samt stärka hudbarriären för att motverka fuktförlust. Denna lätta textur passar perfekt för den yttorra huden som behöver återfuktning. Rekommenderas för hud med behov av intensiv återfuktning. AQUANATURE passar för alla med blandhy som vill ha mycket fukt och minimalt med fett. En bra fuktbalans är viktig för hudens barriärfunktion mot yttre miljöfaktorer som påverkar hudens för tidiga åldrande. I 30-årsåldern blir det allt viktigare att fylla på hudens fuktighetsnivåer, eftersom den börjar förlora sin förmåga att lagra fukt. Tester som gjorts på AQUANATURE av ett oberoende hudinstitut i Tyskland, visar på 49 % ökad fuktighetsnivå i huden efter 28 dagars användning. I serien ingår rengöringsmousse, serum, dagkräm och nattkräm.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023