Sidan innehåller annonslänkar

100% Eterisk Olja Fänkål

Beställ 100% Eterisk Olja Fänkål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 100% Eterisk Olja Fänkål inom kategorin Produkter.

Produktinformation

Booming Bob 100% Eterisk Olja Fänkål utvinns ur fänkålsfrön och ger en kryddig doft och används ofta inom aromterapi och till massageoljor. En kryddig eterisk olja , utvunnen genom ångdestillering av fänkålsfrön.

Inom aromaterapi anses fänkål stödjande för kroppens utrensningssystem. Den är omtyckt vid lymfmassage och i cellulitoljor.

Produkter från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Gåvobox Stone Diffuser

Produkter från BOOMING BOB

Se produkter inom Produkter från BOOMING BOB.
Kortlek Self Love

Produkter från TUKAN FÖRLAG

Utforska allt inom Produkter från TUKAN FÖRLAG.

Se gärna också

Combination Skin Night Cream -30%

Mjölkproteinkomplex stimulerar cellförnyelsen under natten och ger i kombination med vitamin E, grönt te och havsalger en regenererande effekt, motverkar blemmor och minskar talgproduktionen. Särskilt hudvänligt lecitin gör huden matt, slät och len. Fuktgivande pantenol och sorbitol och vårdande jojobaolja. Använd efter rengöring och ansiktsvatten. Ta lite crè me och massera mellan fingertopparna ett par sekunder så att den får kroppstemperatur innan den appliceras. Combination Skin är hudvårdsserien för fet blandhy. Med en vetenskapligt bevisad effekt och en speciell tillverkningsprocess har gjort det möjligt att få fram den prisbelönta mikroemulsion som är mycket lik hudens egen struktur. Den balanserar feta och torra partier genom att dämpa och absorbera överskottsproduktion av talg och samtidigt ge fukt till torra partier. Huden blir slät, matt och len. örtextrakt förebygger finnar, E-vitamin ger skydd.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023