Remington

Remington Pr1350 Power Series Aqua Plus Rakapparat - Grå

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Med en rakapparat från Remington får du en grundlig och noggrann rakning. Den är utformad för att ta bort skägg så effektivt som möjligt. Den styr hårstråna in mot knivarna, detta ger dig en närmare rakning. Huvudet är tål vatten, så du kan tvätta den för att ta bort skäggrester. Och du kan även ta med den in i duschen så att du kan raka medan du duschar. Maskinen har en maximal arbetstid på 40 minuter. Och om batteriet är helt urladdat tar det bara 240 minuter att ladda det igen.


Beställ Remington Pr1350 Power Series Aqua Plus Rakapparat - Grå på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Remington Pr1350 Power Series Aqua Plus Rakapparat - Grå inom kategorin Rakapparater.

Kategori: Rakapparater
Artikelnummer: REM-PR1350
Visa fler

Från kunskapsbanken

Powerking

Powerking är ett varumärke för främst energidrycker, som tillverkas av nederländska EMD. Powerking marknadsförs i Sverige av Axfood och i Finland av Tuko.Förutom energidryck marknadsförs även energibarer, milkshaker, tuggummi och elektriska batterier under varumärket Powerking.Powerkings energidrycker säljs i burkar om 250, 355 och 500 ml. Koffeinhalten i Powerking är 32 mg/100 ml, taurinhalten 400 mg/100 ml och kalorihalten 44 kcal/100 ml.

Braun

Braun kan syfta på Braun (efternamn) – ett efternamn samt personer med namnet Braun (adlig ätt) – en utslocknad svensk adelsätt von Braun – en adelsätt vars ursprung finns i Skottland Braun (företag) – tillverkare av olika elektriska apparater (Braun GmbH, Kronberg, Tyskland) B. Braun (företag) – tillverkare av medicintekniska produkter och läkemedel (B. Braun AG, Melsungen, Tyskland)