Sidan innehåller annonslänkar
Kylskåpspoesi

Sten, Sax, Påse - 70% rabatt

Kontrollera pris

Köp nu

I denna sällskapsspelsvariant av den klassiska leken ”sten, sax, påse” utmanar vi varandra i snabba och spännande matchdueller. Sten, Sax, Påse – Superdueller är ett engagerande spel som bjuder på oväntade vändningar, dramatik och underhållning på högsta nivå. Utmana dina vänner i ett roligt och fartfyllt spel som passar alla och kan spelas överallt!Människokännare, iskall taktiker eller chansare? Läs dina motspelare, överraska och förvirra, i Sten, Sax, Påse – Superdueller är det mesta tillåtet. Våga göra det oväntade, gå på din magkänsla och låt dig inte luras. Här kastar vi oss över 50 spännande, kul och annorlunda matcher. Spela en mot en eller duellera kors och tvärs över bordet i en garanterat underhållande spelupplevelse!Ett roligt och engagerande spel för alla åldrar – perfekt för festen, hemmakvällen, semestern eller middagen.


Beställ Sten, Sax, Påse - 70% rabatt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sten, Sax, Påse - 70% rabatt inom kategorin Pussel spel böcker.

Läs mer...
Kategori: Pussel spel böcker
Artikelnummer: MS117348
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Taklampor

Taklampor från PR Home

Se alla produkter
Luftavfuktare

Luftavfuktare från Wood's

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Better

"Better" är debutsingeln av den nyzeeländska sångerskan Brooke Fraser. Singeln släpptes den 30 juni 2003 som den första singeln från hennes debutalbum What to Do with Daylight. Låten debuterade på plats 50 på den nyzeeländska singellistan den 6 juli 2003 och låg som bäst på plats 3 i fyra veckor i rad mellan den 24 augusti och den 14 september. Den låg totalt 22 veckor på listan. Nästa singel från albumet är låten "Lifeline".