En lite större trancherbräda från Zassenhaus – det bästa om kniven själv får välja. För de bra köksknivarna är det viktigt med ett bra underlag, om skärbrädan är hårdare än kniven kommer den att ta skada. Den här har en försänkt fåra för avrinning och är tillverkad i Akacia. Den är snygg och hållbar, och fin att matcha med små serveringsbrickor i samma material.
Skötselråd:
Genom att ta hand om din träskärbräda kan den bli en livslång följeslagare i köket. Lämpliga träslag för skärbrädor är generellt de som är hårda, har täta fibrer och små porer. Här får du tips på hur du ska ta hand om din skärbräda så den håller i många, många år.
Innan första användning
- Stryk ut ett lager paraffinolja med en bit hushållspapper.
- Torka av efter 15min.
Efter varje användning
- Vid rengöring använd en droppe diskmedel och sparsamt med vatten.
- En ättiksblandning på 5% kan användas för lättare rengöring.
- Skrubba med grovsalt för att få bort envisa fläckar.
- Förvara skärbrädan torrt.
Underhåll
- Vid behov - olja in skärbrädan rikligt med paraffinolja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja.
-Olja in eventuella torra fläckar med lite paraffinolja så snart som de upptäcks.
Vacker skärbräda i olivträ som även passar utmärkt som serveringsfat. Med den här skärbrädan har Zassenhaus förlängt olivträdets existens, eftersom trädet nyttjas först när det inte längre bär frukt.
Vacker skärbräda i olivträ som även passar utmärkt som serveringsfat. Med den här skärbrädan har Zassenhaus förlängt olivträdets existens, eftersom trädet nyttjas först när det inte längre bär frukt.
En lite mindre trancherbräda från Zassenhaus - om kniven själv får välja. Det är viktigt med ett bra underlag till de bra köksknivarna. Om underlaget är hårdare än kniven så kommer kniven att ta skada. Därför finns denna skärbräda, som är tillverkad i Akacia och har en försänkt fåra för avrinning av vätska. Handdiskas.
Den är hållbar och snygg, och kan matchas med små serveringsbrickor i samma material.
Skötselråd:
Genom att ta hand om din träskärbräda kan den bli en livslång följeslagare i köket. Lämpliga träslag för skärbrädor är generellt de som är hårda, har täta fibrer och små porer. Här får du tips på hur du ska ta hand om din skärbräda så den håller i många, många år.
Innan första användning
- Stryk ut ett lager paraffinolja med en bit hushållspapper.
- Torka av efter 15min.
Efter varje användning
- Vid rengöring använd en droppe diskmedel och sparsamt med vatten.
- En ättiksblandning på 5% kan användas för lättare rengöring.
- Skrubba med grovsalt för att få bort envisa fläckar.
- Förvara skärbrädan torrt.
Underhåll
- Vid behov - olja in skärbrädan rikligt med paraffinolja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja.
-Olja in eventuella torra fläckar med lite paraffinolja så snart som de upptäcks.
Smidig skärbräda med svängd form i gummiträ. Materialet gummiträ krymper inte och har bra elasticitet.
Bra köksknivar kräver bra underlag. Om underlaget är hårdare än din kniv kommer kniven att ta skada. Rubberwood, eller gummiträd som det heter på svenska, är ett skonsamt material som passar utmärkt till skärbrädor. I Zassenhaus sortiment finns såväl släta skärbrädor som trancherbrädor i rubberwood.
Skärbräda Rubberwood 42x28 cm från Zassenhaus är en skärbräda avsedd för bröd. Utformad med ett avtagbart galler som du smidigt lyfter ur när du skurit klart och på ett enkelt sätt tömmer ut smulor som samlats under. Slut på irriterande brödsmulor överallt på söndagsfrukosten!
Rubberwood, eller gummiträd som det heter på svenska, är ett skonsamt material som passar utmärkt till skärbrädor.
Flexibel skärbräda i tätporig plast, som tack vare sin gummerade undersida ligger stabilt. Finns i flera härliga färger, en färg för varje ändamål.
Bra köksknivar kräver bra underlag. Om underlaget är hårdare än din kniv kommer kniven att ta skada. Akaciaträ är ett mycket hårt träslag som passar utmärkt till skärbrädor. Det som är speciellt med Zassenhaus trancherbräda är att skärbrädan har en försänkt fåra för avrinning. I Zassenhaus sortiment finns även släta skärbrädor och brödskärbrädor i akacia.
Skärbräda i akaciaträ från Zassenhaus med avtagbart galler som gör det enkelt att rengöra och tömma ut smulorna som samlas från allt skivande av frasiga frallor och färska limpor. Innan du använder skärbrädan för första gången är det bra att smörja in den med ett lager paraffinolja och låt det verka i 15 minuter innan det torkas av. Vid rengöring efter användning kan den diskas för hand med en droppe diskmedel och lite vatten, vid fläckar som inte går bort kan du skrubba brädan med grovsalt.
Bra köksknivar kräver bra underlag. Om underlaget är hårdare än din kniv kommer kniven att ta skada. Akaciaträ är ett mycket hårt träslag som passar utmärkt till skärbrädor. Det som är speciellt med Zassenhaus trancherbräda är att skärbrädan har en försänkt fåra för avrinning. I Zassenhaus sortiment finns även släta skärbrädor och brödskärbrädor i akacia.
Flexibel skärbräda i tätporig plast, som tack vare sin gummerade undersida ligger stabilt. När du hackat eller skurit färdigt skrapar du enkelt ner ingredienserna i stekpannan eller kastrullen utan att spilla, tack vare det mjuka materialet. Den härliga färgen kommer liva upp varje kök! Säljs i 2-pack.
Denna trancherbräda i plast från Zassenhaus är tunn och mycket enkel att hantera samt rengöra. Använd denna när råvarorna till maten ska förberedas och vik ihop den när det är dags att hälla över råvarorna till kastrullen eller pannan. En mycket praktisk skärbräda som underlättar vid matlagningen.
En riktigt bra kniv behöver också en bra skärbräda för att inte bli slö. Den här trancherbrädan från Zassenhaus är ett mycket bra alternativ. Den är tillverkad i rubberwood, eller gummiträ som det också heter, vilket är ett hållbart och vackert material. Skärbrädan har också en försänkt skåra som är till för avrinning av vätska vid behov. Kan kombineras med små serveringsbrickor i samma material.
- Handdisk
Skötselråd:
Genom att ta hand om din träskärbräda kan den bli en livslång följeslagare i köket. Lämpliga träslag för skärbrädor är generellt de som är hårda, har täta fibrer och små porer. Här får du tips på hur du ska ta hand om din skärbräda så den håller i många, många år.
Innan första användning
- Stryk ut ett lager paraffinolja med en bit hushållspapper.
- Torka av efter 15min.
Efter varje användning
- Vid rengöring använd en droppe diskmedel och sparsamt med vatten.
- En ättiksblandning på 5% kan användas för lättare rengöring.
- Skrubba med grovsalt för att få bort envisa fläckar.
- Förvara skärbrädan torrt.
Underhåll
- Vid behov - olja in skärbrädan rikligt med paraffinolja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja.
-Olja in eventuella torra fläckar med lite paraffinolja så snart som de upptäcks.
En kraftfull och stabil skärbräda i gummiträ. Ett mycket hårt träslag som lämpar sig särskilt bra i köksmiljöer. Trancherbrädan har en försänkt fåra för avrinning.
En skärbräda från Zassenhaus tillverkad helt av gummiträ av högsta kvalitet. Gummiträ (rubberwood på engelska) är ett slitstarkt material, motståndskraftigt mot repor och sprickor, det är också resistent mot bakterier och svampar, vilket gör det perfekt för vardagligt bruk. Skärbrädan har även en försänkt fåra för avrinning. Perfekt till förberedning och servering i din dagliga matlagning, samtidigt snygg och dekorativ.
Skärbräda i akaciaträ från Zassenhaus som även är perfekt att använda som serveringsbricka. Denna skärbräda blir en fin detalj på bordet när charkuterier, bär, ost, kex eller annat ska dukas fram. När skärbrädan inte används kan den hängas upp i snodden eller låta stå på köksbänken som en fin dekoration. Innan skärbrädan används för första gången är det rekommenderat att stryka ett lager paraffinolja över brädan och låta verka i 15 minuter innan det torkas av. Diska skärbrädan med en droppe diskmedel och lite vatten, skrubba med grovsalt om fläckar inte vill försvinna. Smörj även in brädan med paraffinolja vid behov.
En fantastisk skärbräda i läckert akaciaträ från Zassenhaus. Den här skärbrädan kan användas i köket när måltider ska lagas, eller som serveringsbricka när osten och kexen ska dukas fram till fredagsmyset. När skärbrädan inte används kan med fördel få pryda köksbänken eller hängas upp på en krok i dess snodd. Innan skärbrädan används för första gången är det rekommenderat att stryka ett lager paraffinolja över brädan och låta verka i 15 minuter innan det torkas av. Diska skärbrädan med en droppe diskmedel och lite vatten, skrubba med grovsalt om fläckar inte vill försvinna. Smörj även in brädan med paraffinolja vid behov.
Välkommen att fynda i kategorin Skärbrädor, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Skärbrädor. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Skärbrädor går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Här listas även andra varumärken inom kategorin Skärbrädor.