Sidan innehåller annonslänkar

Zyliss - Y-Skalare Soft square

-25%

Jämför produkt Zyliss - Y-Skalare Soft square online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zyliss - Y-Skalare Soft square i kategorin Potatisskalare här hos oss.

Produktinformation

Y-Skalare Soft square skalar gurkor, morötter och potatis på ett kick och ger fina strimlor för att använda i din matlagning. Bladet är av rostfritt stål. .

Se gärna också

Jean Dubost Laguiole - Skalare Handtag i Återvunnen Plast 5,5 cm

Skalare med ett färgglatt handtag i återvunnen plast från franska Jean Dubost Laguiole.

Denna skalare från Jean Dubost kommer garanterat att pigga upp dig inför skalningsjobbet vare sig det är potatis eller morötter som du ska preppa. Med sina skarpa blad i hållbart rostfritt stål gör skalaren arbetet till en kort process, och det granna handtaget bidrar med lite färg som säkerligen kommer att få dig att känna som att arbetet är lite roligare! Handtaget är tillverkat i 100% återvunnen plast – perfekt för dig som är mån om miljön. Skalaren rengörs enkelt i diskmaskin.

Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.

Läs mer