Remington

Remington Rose Luxe Straightener Plattång

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Med en plattång kan du få håret att se lent och slätt ut oavsett vilket hårtyp du har. En stor plattång passar bra till ett långt och fylligt hår, medan en mindre plattång passar bra till kortare och tunnare hår. De mindre modellerna passar också bra att ta med sig på semesterresan. Eftersom en plattång värmer ditt hår kan det slita något på håret. För att skydda håret kan du använda en värmeskyddande produkt när du plattar håret. Du behöver inte vänta länge på att plattången ska bli klar att användas. Uppvärmingstiden är nämligen bara 10 sekunder. Modellen har också en digital temperaturinställning så att du enkelt kan välja den temperatur som passar ditt hår. Som en extra säkerhet har plattången en automatisk avstängning så att du slipper oroa dig för att ha lämnat plattången på.


Jämför produkt Remington Rose Luxe Straightener Plattång online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Remington Rose Luxe Straightener Plattång i kategorin Plattänger här hos oss.

Kategori: Plattänger
Artikelnummer: S9505
Visa fler

Från kunskapsbanken

Rosendahl

Rosendahl är ett svenskt efternamn, som också kan skrivas på något olika sätt. Den 31 december 2013 var följande antal personer bosatta i Sverige med namnvarianterna Rosendahl 1 370 Rosendal 464 Roosendahl 1Tillsammans blir detta 1 835 personer.

Golden

Golden kan syfta på: Golden Artist Colors Golden retriever – en hundras Golden (musikgrupp) – en amerikansk rockgrupp