Pierre Robert

Strumpbyxor "50 den" 36-40 - 51% rabatt

Kontrollera pris

Köp nu

Mörka strumpbyxor i 50 den i storlek 36-40. Passar både för festen, till jobbet och i vardagen. Strumpbyxorna finns i olika mörka nyanser och valmöjlighet av nyans finns tyvärr ej.


Beställ Strumpbyxor "50 den" 36-40 - 51% rabatt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Strumpbyxor "50 den" 36-40 - 51% rabatt inom kategorin Pierre Robert.

Läs mer...
Kategori: Pierre Robert
Artikelnummer: MS106213
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Spishällar

Spishällar från Bosch

Se alla produkter
Vaser funktion

Vaser funktion från Bitz

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Funktion

En funktion är en regel som till varje invärde kopplar utvärden. Ofta beskrivs sambandet mellan invärde och utvärde med en matematisk formel, där invärdet representeras med en eller flera variabler, alternativt med en tabell eller grafiskt med en graf, ett sambandsdiagram eller ett pildiagram. En viktig egenskap hos funktioner är att de är deterministiska (det vill säga konsekventa, så att varje invärde alltid ger samma utvärde). Detta gör att funktionen kan ses som en maskin, som systematiskt levererar utvärden så fort man stoppar in invärden. Invärdet x till funktionen f(x) kallas inom matematisk analys ofta ’’invariabel’’ och inom beräkningsvetenskap för ’’funktionsargument’’ eller ’’argument’’. Det resulterande utvärdet kallas ’’funktionsvärdet’’ eller ’’värdet’’. En funktion som är vanligt förekommande som byggsten i matematiska formler kallas elementär funktion, och har ett specifikt namn såsom sinusfunktion, kvadratrot eller logaritm. En funktionsräknare (en vetenskaplig kalkylator) är en miniräknare som kan beräkna värdet av elementära funktioner. En grafritande miniräknare kan visa grafer för funktionsuttryck.