Sidan innehåller annonslänkar
Agu

Agu Wally Personvåg - Vit

1099 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Smart Babyvåg Noggrann och snabb mätning av vikt och längd Perfekt för spädbarn och småbarn Övervakning av vikt och längd via App Drivs med 4st batterier AAA 1,5V, som medföljer Tara-funktion Den här enheten gör det enkelt och roligt att spela in barnets vikt- och längd-mätningar. Datalagring och analys är bekväm och enkel. Enheten styrs manuellt eller via den användarvänliga AGU-appen. Att övervaka barnets vikt och utveckling är en av föräldrarnas viktigaste uppgifter under barnets första utvecklingsmånader. Du måste vara 100% säker på att barnets matning är tillräcklig för korrekt tillväxt. Barnet ska vägas både före och efter varje amning. Genom att använda den användarvänliga AGU-appen lagras all data automatiskt och du kan kontrollera matningshistoriken och barnets utvecklingsregister från vilken tidsperiod som helst.


Beställ Agu Wally Personvåg - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Agu Wally Personvåg - Vit inom kategorin Personvågar.

Kategori: Personvågar
Artikelnummer: BSS1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Laguiole

Laguiole är en kommun i departementet Aveyron i regionen Occitanien i södra Frankrike. Kommunen ligger i kantonen Laguiole som ligger i arrondissementet Rodez. År 2018 hade Laguiole 1 238 invånare.

Vita

Vita kan syfta på: