Produkter från Per Nilsson

1 Produkter
I kategorin Per Nilsson finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Per Nilsson så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Sortera

Per Nilsson

Hitta produkter inom kategorin Per Nilsson till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Per Nilsson.

För andra betydelser, se Per (olika betydelser). Mansnamnet Per (Pehr, Pär), är en nordisk kortform av Petrus som är en latinsk form av det grekiska namnet Petros, vilket är en översättning av det arameiska namnet Kefas som betyder klippa. Namnet är även en nordisk kortform av Peder med samma ursprung som Petrus. Äldsta belägg i Sverige är från år 1428.[källa behövs]Per är totalt sett ett mycket vanligt namn i Sverige. Den 31 december 2005 fanns det totalt 175 396 personer folkbokförda i Sverige med namnet Per, varav 70 825 med det som tilltalsnamn/förstanamn. Motsvarande siffror för Pär var 16 344 respektive 8 303. År 2003 fick 121 pojkar namnet, varav två fick det som tilltalsnamn/förstanamn. I Finland har namnet Per getts åt 3716 män från början av 1899 till slutet av 2015.Smeknamn till namnet Per är: Pelle, Pekka, Perra, Perka, Perry, Poppe. Namnsdag: i Finland 29 juni, i Sverige 1 augusti. Notera dock att aposteln Petrus, "Sankte Per", firas 29 juni då Peter har namnsdag.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Snyggt - En Stilguide För Män - 30% rabatt