Sidan innehåller annonslänkar
Anders Petter

Stenfors Salt/Pepparkvarn 22,5 cm Vit

Kontrollera pris

Köp nu

En kvarn som fungerar både som salt- och pepparkvarn. Till varje kvarn medföljer två knoppar, S och P, då kan du själv välja vad den skall användas till. Justera grovlek genom att vrida på knoppen, skruva åt för finmalet, lätta för grovmalet. Kvarnen är tillverkad i polystyren med ett keramiskt kvarnverk. Fördelar med keramiska kvarnverk är att de är hårdare än stål och plast samt att de inte oxiderar vilket betyder att de inte börjar rosta med tiden. Finns i färgerna svart och vit.


Beställ Stenfors Salt/Pepparkvarn 22,5 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Stenfors Salt/Pepparkvarn 22,5 cm Vit inom kategorin Pepparkvarnar.

Läs mer...
Kategori: Pepparkvarnar
Artikelnummer: 71206
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Karaffer

Karaffer från Orrefors

Se alla produkter
Trancherknivar

Trancherknivar från Global

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Better

"Better" är debutsingeln av den nyzeeländska sångerskan Brooke Fraser. Singeln släpptes den 30 juni 2003 som den första singeln från hennes debutalbum What to Do with Daylight. Låten debuterade på plats 50 på den nyzeeländska singellistan den 6 juli 2003 och låg som bäst på plats 3 i fyra veckor i rad mellan den 24 augusti och den 14 september. Den låg totalt 22 veckor på listan. Nästa singel från albumet är låten "Lifeline".

You

You kan syfta på: You (låt av Robin Stjernberg) – en låt av Robin Stjernberg You (TV-serie) – en amerikansk TV-serie från 2018