Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling - Zwilling Pro Pensel Silikon 20 cm


Jämför produkt Zwilling - Zwilling Pro Pensel Silikon 20 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - Zwilling Pro Pensel Silikon 20 cm i kategorin Penslar här hos oss.

Produktinformation

Bakpensel ur Zwillings serie Pro, perfekt att marinera kött eller pensla bakverk med. Penseln har ett ergonomiskt handtag och är lätt att rengöra.

Den har även en ögla så att du kan hänga upp den då den inte används. I Pro-serien finns alla redskap du behöver för köket, samtliga med en tidlös design och tillverkade av polerat högkvalitativt rostfritt stål som tål diskmaskin. .

Se gärna också

Rig-Tig - Easy Bakpensel

Easy bakpensel från RIG-TIG erbjuder design på hög nivå utan att göra avkall på funktionaliteten. Penseln har en flexibel nylonborste och skaftet är tillverkat i slitstark vitek som med tiden utvecklar en vacker patina. Borsthuvudet kan diskas i diskmaskin och är därmed extra hygieniskt jämfört med konventionella bakpenslar. Passar perfekt att användas till allt från bullbak till pensling av marinader. I Design av Cecilie Manz.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix