Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling - Pro Pensel SilIkon 20 cm

-20%

Beställ Zwilling - Pro Pensel SilIkon 20 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zwilling - Pro Pensel SilIkon 20 cm inom kategorin Penslar.

Produktinformation

Bakpensel ur Zwillings serie Pro, perfekt att marinera kött eller pensla bakverk med. Penseln har ett ergonomiskt handtag och är lätt att rengöra.

Den har även en ögla så att du kan hänga upp den då den inte används. I Pro-serien finns alla redskap du behöver för köket, samtliga med en tidlös design och tillverkade av polerat högkvalitativt rostfritt stål som tål diskmaskin. .

Se gärna också

WMF - Profi Plus Bakpensel Rostfri/svart

Bakpensel i rostfritt stål från WMF. Penseln har även en ögla så att du kan hänga upp den då den inte används. Tål diskmaskin.

Profi Plus är en serie köksredskap från WMF i Cromargan® rostfritt stål. Den höga kvalitén och det stora utbudet av redskap uppfyller alla krav från professionella kockar. Designen är elegant och tidlös och passar in i alla kök.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix