Anders Petter - Backaryd Pastamaskin Rostfri

Beställ Anders Petter - Backaryd Pastamaskin Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Anders Petter - Backaryd Pastamaskin Rostfri inom kategorin Pastamaskiner.

Produktinformation

Backaryd pastamaskin i rostfritt stål är en prisvärd pastamaskin från Anders Petter. Pastamaskinen är allt du behöver för att bli en italiensk mästerkock i köket! Denna pastamaskin används för tillverkning av tagliatelle och spaghetti, samt för pastaplattor till lasagne och ravioli

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Pastamaskiner från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Gefu - Pastamaskin Perfetto

Pastamaskiner från Gefu

Här har vi samlat Pastamaskiner från Gefu.
Upp till 28% rabatt
Marcato - Atlas Pastamaskin Röd

Pastamaskiner från Marcato

Visa produkter inom Pastamaskiner från Marcato.
Upp till 39% rabatt
Westmark - Pastamaskin

Pastamaskiner från Westmark

Missa inga bra priser på Pastamaskiner från Westmark.

Se gärna också

Marcato - Atlas Pastaset Multipast -28%

Atlas Pastaset Multipast gåvoset från Marcato är det perfekta setet för att tillaga hemgjorda pasta! Multipast innehåller en Atlas 150 pastamaskin, med tillbehör för fettuccine och tagliolini, och tre extra tillbehör för spagetti, reginette och ravioli. Så nu kan du enkelt och smidigt tillverka din favoritpasta hemma.

Setet är helt tillverkat av högkvalitativt kromstål. Valsarna är gjorda av anodiserad aluminiumlegering, en utmärkande egenskap hos Marcato-produkter och formarna är gjorda av polymerharts.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023