Anders Petter - Backaryd Pastamaskin Rostfri

Jämför produkt Anders Petter - Backaryd Pastamaskin Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Anders Petter - Backaryd Pastamaskin Rostfri i kategorin Pastamaskiner här hos oss.

Produktinformation

Backaryd pastamaskin i rostfritt stål är en prisvärd pastamaskin från Anders Petter. Pastamaskinen är allt du behöver för att bli en italiensk mästerkock i köket! Denna pastamaskin används för tillverkning av tagliatelle och spaghetti, samt för pastaplattor till lasagne och ravioli

Se gärna också

Modern House - Basis Pastamaskin 24x22 cm Svart/Blank -25%

Basis pastamaskin från Modern House låter dig göra din egen pasta direkt i ditt eget kök. En maskin som ger dig flera möjligheter när det kommer till skapandet av hemmagjord pasta. Pastamaskinen är lätt att hantera och står stadigt på bänken tack vare vakuumfästet i botten. Välj mellan tre olika pastasorter, med denna kan du göra lasagneplattor, fettuccine och spaghetti. Tjockleken på pastadegen går även den att justera i 10 olika steg, från 0,5 mm till 3 mm. Låt kreativitet och experimentering ta över i köket och bjud på läckra pastarätter till nära och kära.

Tillverkad i stål och aluminium. Rengör din pastamaskin genom att torka av delarna med en torr trasa.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Arabia

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Rörstrand

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Nybro Crystal

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Gefle

Se alla produkter