Yamazaki - Tosca Hushållspappershållare Magnet Vit


Jämför produkt Yamazaki - Tosca Hushållspappershållare Magnet Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yamazaki - Tosca Hushållspappershållare Magnet Vit i kategorin Pappersrullehållare här hos oss.

Produktinformation

Magnetisk hushållspappershållare i vitmålat rostfritt stål och trä från japanska Yamazakis Tosca-serie.Spara både tid och plats med denna enkelt monterbara magnetiska hushållspappershållare från Yamazaki. Med sitt magnetiska fäste sätts hushållspappershållaren enkelt fast på valfri metallyta såsom kylskåpsdörren eller köksfläkten, och ger dig nära tillgång till hushållspapper när du än behöver det.

Hushållspappershållaren är tillverkad i vitmålat rostfritt stål och har en robust hållardel i trä som kommer att ge ditt kök en både minimalistisk och varm känsla. Ett måste för det mindre hemmet! Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare

Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg.

Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert.

Från kunskapsbanken

Vita

Vita kan syfta på: