Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling - Zwilling Pro Palett vinklad 40,5 cm


Jämför produkt Zwilling - Zwilling Pro Palett vinklad 40,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - Zwilling Pro Palett vinklad 40,5 cm i kategorin Paletter här hos oss.

Produktinformation

Lång vinklad palett ur Zwillings serie Pro, för matlagning och bakning med precision. Perfekt vid tårtbakning och dekorering eller då du ska vända ägg.

Ett måste för varje konditor! Paletten har ett ergonomiskt handtag och är lätt att rengöra Den har även en ögla så att du kan hänga upp den då den inte används.

Se gärna också

Anders Petter - Backaryd Rak Palett Bioplast

Palett med rakt blad och handtag i biobaserad plast, från Anders Petter och serien Backaryd.

Med en palett kan du få till den där snygga slutfinishen på dina bakverk. Släta ut fyllningar och frostings på nolltid. Den kan också vara användbar till stekning eller servering.

Biobaserad plast är plast som tillverkats av biologiskt framställda råvaror, som till exempel stärkelse. Den vanligaste råvaran till plast är annars råolja. De biobaserade plasterna görs av biologiskt nedbrytbara resurser, alltså till exempel majs, socker eller cellulosa istället för att använda fossila ämnen.

Handtaget på denna palett är gjort av PE-plast bestående av 98% sockerrör som är glasfiberförstärkt, resten är färgpigment.Själva bladet är gjort av rostfritt stål.

När vi pratar om plast menar vi egentligen en stor grupp av olika material. Det kan vara svårt att hålla isär alla och svårt att veta vad man ska välja. PE är en av de absolut vanligaste och mest använda plasterna. Det beror på att den håller formen bra, är lätt att färga till massvis med olika färger och är relativt billig att tillverka.

Upptäck fler köksredskap i denna biobaserade serie. Detta bra val för miljön och vår framtid samtidigt som det ger glädje i matlagningen och är dekorativa.

Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion. Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix