Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling - Pro Palett vinklad 40,5 cm


Beställ Zwilling - Pro Palett vinklad 40,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zwilling - Pro Palett vinklad 40,5 cm inom kategorin Paletter.

Produktinformation

Lång vinklad palett ur Zwillings serie Pro, för matlagning och bakning med precision. Perfekt vid tårtbakning och dekorering eller då du ska vända ägg.

Ett måste för varje konditor! Paletten har ett ergonomiskt handtag och är lätt att rengöra Den har även en ögla så att du kan hänga upp den då den inte används.

Se gärna också

Global - GS-21/4 Palett 11 cm

En palett i rostfritt stål från Global med det karakteristiska prickmönstret på handtaget. Använd paletten till bakningen och skapa vackra tårtor och bakelser. Bred ut den ljuvliga fyllningen eller frostningen enkelt med denna palett på 11 cm. Med den här i köket kan du arbeta med större precision och den kommer bli en klar favorit när det ska bakas eller serveras.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix